Speeltuinvereniging

Speeltuin De Speelschans is een open speeltuin, dus voor iedereen vrij toegankelijk. De speeltuin is iedere dag geopend, van 8.00 tot 20.00.

Activiteiten

Elk jaar organiseert de speeltuin activiteiten voor de kinderen die er komen spelen. Ivm de coronamaatregelen zijn de activiteiten van komend jaar nog niet ingepland. De speeltuin blijft geopend.

Lid worden?

Wilt u de speeltuin steunen? Wordt dan lid via info@despeelschans.nl . Met uw lidmaatschap ondersteunt u de activiteiten en het klein onderhoud van de speeltuin. Details onder Lidmaatschap. Leden krijgen per e-mail een uitnodiging voorafgaand aan activiteiten.

Referendum Roomburgerpark

Naar verwachting zal in maart 2021 een referendum gehouden worden over het inrichtingsvoorstel Roomburgerpark. De speeltuinvereniging geeft geen stemadvies voor of tegen het referendum, maar wil wel graag dat het duidelijk is aan Leidse burgers waar over gestemd wordt. In het volgende document kunt u lezen wat er met de speeltuin gebeurt in het inrichtingsvoorstel: Wat gebeurt er met de speeltuin in het inrichtingsvoorstel Roomburgerpark?  

Verhuur

Voor vragen over de verhuur van het gebouwtje in de speeltuin kunt u kijken op de pagina’s verhuurkalender en verhuurvoorwaarden. U kunt hier ook zelf een reservering maken. Voor overige vragen kunt u mbt de verhuur het beste mailen met verhuur@tkasteel.nl