Lidmaatschap speeltuin

Lid worden?

Wilt u lid worden van de speeltuin? Met een lidmaatschap steunt u de speeltuin voor €14.50 per gezin per jaar. Stuur een mailtje naar: info@despeelschans.nl waarin u kenbaar maakt lid te willen worden. Wij zullen uw mail z.s.m. beantwoorden en uw gegevens in de ledenadministratie verwerken.

NB! Geef wijzigingen in aantal kinderen aan ons door!

Geef alstublieft ook wijzigingen in de gezinssamenstelling (aantal kinderen) aan ons door! Dit in verband met de subsidie die we van de gemeente ontvangen voor het aantal kinderen dat aan de vereniging is verbonden.

Contributie

U wordt vriendelijk verzocht het lidmaatschapsbedrag van €14,50 per gezin per jaar over te maken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004 7289 95 t.n.v. Speeltuin vereniging De Speelschans in Leiden. (Let op dit rekeningnummer niet gebruiken voor betaling van de huur van het gebouw. Het rekeningnummer voor de verhuur staat in de voorwaarden die u heeft ontvangen na de reservering.)

Afmelden als lid

Mocht u geen lid meer willen zijn van de Speelschans dan kunt u dit doorgeven via de mail: info@despeelschans.nl.

Actief worden?

Als je zin hebt om mee te werken om de speeltuin in optimale conditie te houden, dan ben je van harte welkom. Heb je ideeën voor (activiteiten in) de speeltuin, meld je aan middels een mailtje naar info@despeelschans.nl en je krijgt er gezelligheid en waardering van alle kinderen van de wijk voor terug.

We zijn altijd op zoek naar actieve leden die leuke activiteiten willen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan: een kleedjesmarkt, boekenruilmiddag, sportles, voorlezen voor peuters/kleuters, dansen, knutselmiddag, (kinder) repaircafé, springkussen, watergevecht of iets dergelijks. Mocht er kosten aan uw activiteit verbonden zitten, neem dan contact op, wij zijn bereid om mee te denken.